Header afbeelding

Screens

Screens als zonwering is een ideale oplossing als u veel van huis bent. U kunt met een gerust hart de screens omlaag laten en uw interieur beschermen tegen de straling van de zon. Ook al slaat het weer om, de wind krijgt nauwelijks vat op een screen. Dat komt omdat deze vorm van buitenzonwering vlak op het raam wordt gemonteerd. Het doek van een screen houdt zonlicht tegen maar is lichtdoorlatend. U kunt wel naar buiten kijken maar inkijk behoort met een screen tot het verleden. Het doek is in vele kleuren verkrijgbaar.

Zakelijke en particuliere markt

Screens wordt ook wel vlak hangende zonwering genoemd. Het is een effectieve en relatief goedkope vorm van zonweren die in populariteit toeneemt. In eerste instantie werden screens voornamelijk toegepast bij kantoorpanden, ziekenhuizen of zelfs scholen. Langzamerhand veroverde de screen naast de zakelijke ook de particuliere markt, en zijn steeds meer woningen voorzien van screens.

Het doek van een screen bestaat voor een gedeelte uit glasvezel. Speciale behandeling maakt het doek supersterk, onbrandbaar, slijt- en vormvast. Het frame waarin het doek als het ware hangt, is verkrijgbaar in twee standaard kleuren. Dit zijn crème en grijswit. De doeken van screens zijn in talloze kleuren en materialen verkrijgbaar.